Bouwmeester Buitengewoon Vers

Kant-en-klaar maaltijden


Geen tijd of zin om zelf een gezonde maaltijd te bereiden? Dan biedt ons brede assortiment aan kant-en-klare maaltijden uitkomst.
In eigen keuken bereiden we met uitsluitend verse ingrediënten elke dag gezonde maaltijden voor je. Een portie gemak met smaak. 
Onze maaltijden wisselen mee met de seizoenen, daardoor is er het hele jaar door een gevarieerd aanbod.
Loop gerust eens binnen en maak een keuze uit ons smaakvolle en vitaminerijke maaltijden aanbod.​​​​​​​Smakelijke, verse, vitaminerijke èn gevarieerde maaltijden die ook betaalbaar zijn. Daar gaan wij voor!


Ruime keuze uit diverse soorten gerechten, van gehaktbal tot vis en van Hollandse pot tot internationale gerechten.


Iedere dag keuze uit een heerlijk dessert; een vers fruitsalade, yoghurt, mousse of pudding. Voor ieder wat wils.​​​​​​​
​​​​​​​


Altijd vers bereid in onze eigen keuken, vol verse ingrediënten, zonder gebruik van conserveringsmiddelen.


​​​​​​​ 8


Behoud van smaak en vitamines

Onze kant-en-klare maaltijden bereiden we uitsluitend van verse ingrediënten. Dit doen we volgens het HACCP gegarandeerd bacterievrij. Bij de samenstelling van alle maaltijden staan behoud van smaak en vitamines voorop. Conserveringsmiddelen- en technieken passen we daarom nooit toe.

We beschikken over een zeer gevarieerd aanbod hoofd-, bij- en nagerechten. Van gekookte bietjes tot en lekkere stamppot. Van nasi met kipsaté tot heerlijke witlof gratin.

Ook hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan verse soepen. Enkele voorbeelden zijn mosterdsoep, Thaise kerriesoep, bospaddestoelensoep tot ons met goud bekroonde goed gevulde erwtensoep.

"De kant-en-klaar maaltijden zijn een aanrader."

Maaltijdservice

In de winkel verkopen wij al jaren een groot wisselend assortiment kant- en klaar maaltijden, daarnaast bieden wij onze maaltijdservice: wij bezorgen gezonde en lekkere maaltijden bij jouw thuis of op het werk.


Maaltijdenlijst →


Wisselend assortiment

Wekelijks verstrekken wij een nieuwe lijst met maaltijden. U kunt uw keuze maken uit een wisselend assortiment van twintig maaltijden.

Aangepast aan het seizoen

Uiteraard zijn deze maaltijden aangepast aan het seizoen waardoor er gaandeweg het jaar een aangename variatie ontstaat.

Extra componenten

Indien gewenst kunt u extra componenten bestellen zoals een heerlijke soep of een portie rauwkost. Deze worden apart, in één persoonsverpakking, geleverd wordt.​​​​​​​ Afbeelding


​​​​​​​ 8


Bewaren

Wij werken met een speciale koeling waarin bereide maaltijden in een zeer korte tijd teruggekoeld worden tot onder de 7 °C. Daardoor kunnen onze dagverse maaltijden rustig 4 dagen thuis in de koelkast bewaard worden zonder dat dit ten koste gaat aan de kwaliteit.

Verwarmen

Alle maaltijden worden verpakt in een magnetron/oven verpakking.

Kwaliteit waarborgen

Om de kwaliteit van onze bereide producten te waarborgen worden wij periodiek gecontroleerd door een onafhankelijk bureau. Aan de hand van diverse checklijsten wordt het gehele bedrijf doorlopen en worden er monsters genomen van diverse bereide producten. Deze monsters worden in een laboratorium gecontroleerd op de aanwezigheid van ziekteverwekkende micro-organismen, voedselveiligheid, houdbaarheid en overige bacteriologische waarden. Daarnaast wordt steekproefsgewijs ook het productieproces gecontroleerd.

Bezorgen

De maaltijden worden op maandag, woensdag en vrijdag voor 12.30 uur thuis bezorgd.

De maaltijden voor het weekend worden op vrijdag afgeleverd voor 3 dagen (vrijdag-zaterdag-zondag).

Bezorging minimaal 2 maaltijden per adres. Binnen de bebouwde kom van Vaassen.

Betalen

De prijs van de maaltijden bedraagt € 8,50 inclusief dessert en bezorging.

Eenmaal per maand ontvang je een factuur.


​​​​​​​ 8